Harvoin näen lehdissä juttuja jotka pysäyttävät ja pistävät minut ajattelemaan. Tämä päivä oli kuitenkin poikkeus. Tämän päivän ilta-sanomissa oli juttua poliisista joka raiskasi 16-vuotiaan tytön. Kyseinen poliisi oli merkkiään näyttäen tarjonnut yöpaikkaa sitä vailla olevalle 16-vuotiaalle karkulaistytölle. Poliisin asunnolle päästyään poliisi tarjosi tytölle nelosolutta, ja kun tyttö sammui, poliisi raiskasi hänet. Poliisillahan oli ikää 51 vuotta. Poliisi oli myös ottanut useita kuvia tytöstä kännykkäkamerallaan ja pistänyt ne koneelle. Ja kyseinen poliisihan selvisin kahdella vuodella EHDOLLISTA vankeutta !

Suomen seksuaalirikoslain mukaan silloin kun uhri on unessa tai liian humalaisena puolustautumaan raiskausta vastaan on kyseessä seksuaalinen hyväksikäyttö. Kuinka se muka muuttaa teon vakavuutta ? Raiskaus jättää usein fyysiset ja syvät henkiset arvet uhriin, ja uhri ei usein uskalla ilmiantaa tekijää, koska kokee vian olevan itsessään. Ko. poliisi varmasti tunsi suomen seksuaalirikoslain ja osasi käyttää sitä hyväkseen.

Kysymys kuuluukin kuinka moni uhri ei ole vielä ilmiantanut tekijää koska kyseessä on auktoriteetin omaava henkilö(opettaja, poliisi yms.) ? Nyt on tehtävä oikeasti jotain. Emme voi antaa raiskaajien päästä kuin koira veräjästä. Jos satuit lukemaan tämän blogi merkinnän ja omistat facebook-tilin, pyydän teitä liittymään ryhmään " RAISKAUKSILLE KOVEMMAT TUOMIOT!" olit sitten mies tai nainen. Näin ei voi jatkua