Sitähän sitä yleensä jokainen sinkku miettii. Tai ainakin olettaisin näin pienessä mielessäni. Itse en ole viimeaikoina tosin moista turhuutta miettinyt, aivan kuin vasta viime päivinä. Is it really true ? Can fall in love? Olen nimittäin saanu yleisesti ottaen aika rojaalisti turpaan sillä saralla, mutta ne on menneessä. Niin mitkä kivuliaat muistot ?

Onhan niitä yks tai kaks, mut niistäkin on päästy yli aika nopeasti(1½ vuotta). Mutta en aloittanut tätä blogia valittaakseni surkuhupaisista ihmissotkuistani(vaikka ne varmasti olisivat hauskaa kuunneltavaa).  Keskityn mieluummin asioihin joita mietin/olen miettinyt, mutta älkää huoliko! Ei ne ole ihmistä suurempia asioita(mittaahan minulla on valtavat 164cm).

Jostain syystä kiinnitin huomioni tänään erityisen tarkasti voiceen, kun sieltä tuli yhden salkkari-käsikirjoittajan haastis jossa se kerto kirjastaan joka kertoo itsensä tunnustelusta(ja ei, nyt EN tarkoita tissien tunnustelua tai taskubiljardin pelaamista). Siinä oli kyse siitä, et pitäs joka päivä pysähtyä miettimään miltä itestään tuntuu. Ei varmasti moni nuorista tee sitä. Se olis varmaan hyvä idea nii ehkä vähän osais rauhottua tän kiireisen arjen keskellä. Vois ruveta ehkä ite harrastaa kans sitä. Monilla on kuitenkin liian kiire miettii elämää suurempia asioita.

"Tarvittiin bändille suurempi nimi ku Reckless Life. Sit ruvettiin miettii et mikä on suurempaa ku elämä. Rakkaus!" Näin lausui eräs herra Olli Kosunen yhtyeestä nimeltä Reckless Love. Mut Olli osu enemmän oikeeseen ku arvaskaa. Ihimisille asetetaan niin kovat paineet(mutta ei välttämättä tahallisesti) rakastumisesta,ulkonäöstä, seurustelusta ja seksistä, että emme välttämättä edes kerkeä elää. Mitä siis tässä tilanteessa voisi tehdä? Kukaan ei saisi seurustella tai harrastaa seksiä? Sehän ois vitun naurettavaa ! Mutta jokainen voi tehdä jotain. Voimme oppia hyväksymään itsemme sellaisena kuin olemme niin elämä on huomattavasti helpompaa. Tällä ajatuksella olen kestänyt kaikki ihmissuhdekolhut ja saanut lisää itseluottamusta. Suosittelen siis vahvasti. Mutta eiköhän se oo jo aika lopettaa. Päätän tän eka(tittididiii!) blogin Reckless Love quoteen(jos joku ei vielä ole tajunnut niin Reckless Love on ehdoton lempibändini ! ): Free, the feeling of great relief, when I hear the sound of my wheels, I've set myself free back on the streets.